Maak kennis met Habilis Evolution

Op 1 januari 2022 is Habilis Evolution opgericht. Na een vliegende start zijn er in het eerste jaar al twee nieuwe medewerkers begonnen. In de maand januari vieren ze hun 1-jarig jubileum.

Habilis Evolution is het verlengstuk van Habilis Executive Search & Interim Management. Het is ontstaan doordat er vanuit klanten steeds vaker vraag kwam naar het invullen van vacatures onder senior managementniveau. Om de klanten van Habilis Executive Search over de volle breedte en met voldoende focus van dienst te kunnen zijn, is de business unit Habilis Evolution opgericht. Beide Business Unit Managers van Habilis Evolution - Philippe Cleutjens en Bob IJpelaar - hebben zelf ruime ervaring opgedaan bij Habilis Executive Search als searcher en recruiter, interim corpate recruitmentopdrachten én bij andere bureaus.

De naam Habilis Evolution doet vermoeden dat ze zich met name focussen op high potentials, maar in de praktijk richten ze zich op HBO’ers en academici met minimaal drie jaar werkervaring. Habilis Evolution is met name werkzaam binnen de maak- en procesindustrie. Het gaat met name om functies in het werkveld van HR, Sales, Engineering en Manufacturing. Op verzoek van de klant vullen ze ook functies in buiten deze disciplines. Philippe en Bob vertellen dat ze het van toegevoegde waarde vinden nauw verbonden te zijn met Habilis Executive Search & Interim Management. “Enerzijds kunnen we af en toe sparren met de partners van Habilis Executive Search. Anderzijds hebben wij soms een frisse blik op zaken, zoals bijvoorbeeld het IT landschap en het gebruik van data binnen recruitment. Het is een mooie balans."

Het eerste jaar verliep voor Habilis Evolution boven verwachting goed. Ze hebben veel bestaande en nieuwe klanten mogen helpen bij hun recruitment vraagstukken en er zijn inmiddels al twee nieuwe collega’s bij gekomen. Per 1 november is Thomas Tuerlings in dienst gekomen als Business Manager. In deze rol richt hij zich op het acquireren en vervullen van vacatures bij bestaande en nieuwe klanten. De tweede nieuwe collega, Rick van Heijnsbergen, is per 1 december in dienst gekomen als recruiter en hij zal ook de marketingtaken op zich nemen.

Habilis Executive Search & Interim Management en Habilis Evolution ontzorgen uw bedrijf met al uw recruitment vraagstukken. Heeft u interesse in een oriënterend gesprek over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op.

Terug naar overzicht