Ontmoet onze nieuwe collega: Liza!

Sinds 1 oktober hebben we een nieuwe collega bij Habilis: Liza van Linder Quintos. Ruim 25 jaar geleden kwam ze voor het eerst in aanraking met de recruitment wereld. Ze werd al snel enthousiast toen we haar benaderden om bij ons te komen werken.

Liza is begonnen met recruiten toen ze 26 was. Ze deed dit in de Filipijnen, waar ze is geboren. Haar moeder had daar een recruitment bureau. Toen ze daar na een aantal jaar haar man ontmoette zijn ze samen verhuisd naar Duitsland en daarna naar Nederland. In 2006 zijn ze weer teruggegaan naar de Fillipijnen en ging ze weer aan de slag bij het recruitment bureau van haar moeder. In die tijd had Liza een groot aandeel in de transitie van het bedrijf van nationaal naar internationaal, met functies ver buiten de Fillipijnen. Na zeven jaar is ze weer naar Nederland verhuisd en woont ze hier nu alweer bijna tien jaar met haar man en twee kinderen.

Onze collega Sanne benaderde Liza via LinkedIn voor een functie als Research Consultant bij Habilis. Tijdens het sollicitatietraject voelde Liza meteen een klik met de collega’s en ze zag de functie ook wel zitten. Ze had zin om weer aan de slag te gaan als recruiter! Ondertussen is Liza alweer meer dan een maand bij ons aan het werk en ze heeft het erg naar haar zin! Wij zijn blij met Liza als aanwinst van ons team.

Terug naar overzicht