Terugblik 2022

2022 was een mooi jaar voor Habilis. Ondanks de nawee├źn van de Covid-pandemie die in het begin van het jaar nog duidelijk voelbaar waren en de krappe arbeidsmarkt is het een mooi jaar geworden. Zo zijn we in januari met Habilis Young Professionals (HYP) gestart, een nieuwe poot die zich richt op de medior functies. Hierdoor hebben we bij Executive Search nog meer kunnen focussen op het senior segment. Is het Habilis team uitgebreid met maar liefst 6 nieuwe medewerkers, hebben we uitdagende opdrachten gekregen van nieuwe (internationale) klanten en sloten we het jaar af met de restyling van ons kantoor in Eindhoven.

Habilis wil klanten in de volle breedte kunnen bedienen op het gebied van recruitment vraagstukken. Wij deden dat natuurlijk al voor senior management rollen en interim-oplossingen. Sinds afgelopen jaar bieden we ook ondersteuning bij de werving en selectie van medior rollen, omdat we zagen dat hieraan een toenemende behoefte bestond bij onze klanten. Daarom zijn we per 1 januari 2022 Habilis Young Professionals gestart onder leiding van Bob IJpelaar en Philippe Cleutjens. Zij richten zich vooral op functies in de maak- en procesindustrie en zijn daarmee een aanvulling van Habilis Executive Search.

Habilis Executive Search heeft in 2022 een recordaantal opdrachten met succes afgerond. Dit hebben gedaan voor zowel MKB bedrijven, Private Equity, als een aantal Multinationals.

Het inzetten van onze interim recruiters bij klanten sluit tevens aan op onze doelstelling om klanten in de volle breedte te bedienen. Als ze tijdelijke versterking willen op het gebied van recruitment, maar wel flexibel willen zijn met op- en afschalen hiervan, kunnen ze bij ons terecht. Onze interim recruiters brengen veel kennis en ervaring mee en ook deze dienstverlening was erg succesvol in 2022. Lees hierover ons blog.

Het succes van Habilis afgelopen jaar heeft ook geleid tot een verdere groei van ons team. Naast Philippe en Bob, zijn Thomas Tuerlings (Business Manager) en Rick van Heijnsbergen (research consultant) begonnen bij HYP. Bij Executive Search is het team versterkt met Liza Quintos van Linder (recruitment consultant) en Floor Slagter (communicatieadviseur).

Als klap op de vuurpijl, hebben we op het einde van het jaar ons kantoor verbouwd en opnieuw ingericht. Zo kunnen we klanten en kandidaten op een mooie plek ontvangen.

We wensen iedereen alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar. Wij zijn klaar voor 2023.

Terug naar overzicht