Ontmoet de nieuwste werknemers!

Afgelopen periode is het Habilis Executive Search & Interim Management Team uitgebreid met zes waardevolle werknemers. Toen het thuiswerken over ging naar hybride werken was dat het uitgelegen moment voor een kleine fotoshoot.

Een van onze nieuwe werknemers is Cas van Tilburg (linksboven). Cas is een interim HR Specialist. Op het moment is hij voornamelijk werkzaam voor Xycarb. Eén dag in de week is hij op kantoor bij Habilis te vinden ter ondersteuning van de Research Consultants.

Naast Cas, is afgelopen december Ruby van Schaik (midden boven) begonnen als fulltime Research Consultant bij Habilis. Naast Research Consultant is Ruby ook verantwoordelijk voor de communicatie van Habilis.

Tot slot worden de vaste werknemers ondersteund door parttime research consultants die hen helpen bij het vinden van geschikte kandidaten voor onze opdrachtgevers. Stef Koolen (rechtboven), Carmen IJpelaar (linksonder), Stan Dings (linksmidden) en Lars IJpelaar (rechtsonder) werken hard mee om de ideale kandidaat te matchen aan de waarden van de opdrachtgever.

Meer informatie over de werknemers is hier te vinden.

Terug naar overzicht